Uues koosseisus juhatus on tööle asunud

Seltsi üldkoosolekul kinnitati juhatusse uued liikmed Ulla Herkel ja Tiina-Mall Kreem. Tere tulemast! Suur tänu lõpetanud esianisele Maarja Tinnile ja aseesimehele Indrek Riigorile juhatuses tehtud töö eest!

Uues koosseisus juhatus on jõudnud pidada kaks koosolekut. Esimesel neist tutvustati juhatuse töö logistikat ja köögipoolt, räägiti, millega seltsi juhatus tegeleb ning arutati, milliseid ülesandeid keegi võiks enda kanda võtta. Osalesid ka lõpetanud juhatuse liikmed, et anda üle oma toimetused. Teisel koosolekul valiti muuhulgas juhatuse esinaine ja määratleti, millistes ülesannetes juhatuse liikmed peamiselt toimetama hakkavad. 

Uus juhatuse esinaine on Madli-Maria Naulainen. Ühtlasi täidab Madli-Maria Kätlin Jürna eemaloleku ajal mõnda aega rahandusega seotud ülesandeid, aga jätkab ka oma tavapäraste ülesannetega seltsi veebikanalite haldamisel. Juhatuse esindajad Õpetajate Koostöökojas on Christi Lõhmus-Erg ja Tiina-Mall Kreem, esindaja jätkab ka senine juhatuse liige Indrek Riigor. Ulla Herkel esindab seltsi koostöös partneritega, näiteks Euroopa Nõukogu Eesti esinduse ja Riigikatseleiga. Reelika Laes vastutab postiloendi toimimise eest ning on meie sild koostööks kutsekoolidega. Aive Kaldra ülesandeks on liikmenimekirjade korrastamine ja liikmemaksude laekumise kontroll ning koostöö kogukonnapraktika algatusega. Koostöökoja esindajatest on Tiina-Mall ametis ka sügiskonverentsi korraldamisega ning on juba praegu asunud tegutsema ka uute projektidega, Christi toimetab lisaks ka meie muuseumiprojektiga. 

Kui teil on juhatusele ettepanekuid, mõtteid või kommentaare, siis andke nendest julgesti teada. Juhatuse e-posti aadress on endiselt eaysjuhatus@gmail.com. 

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Seltsi aastakoosolekul kuulutati välja preemiate laureaadid

Seltsi reisile registreerimine on avatud!

Tunnustustüritus Tartus tõi kokku ajaloouurijate ja -tundjate kooreikihi