Palju õnne, Alla Vinitšenko!

7. oktoobril Tartus, Vanemuise kontserdimajas toimunud pidulikul aasta õpetaja auhinnagaalal kuulutati välja laureaadid 12 kategoorias ning meie rõõm on suur, et põhikooli aineõpetaja laureaadiks sai meie seltsi Tartu osakonna juht, Miina Härma Gümnaasiumi ajaloo- ja ühiskonnaõpetuse õpetaja ning suurepärane kolleeg – Alla Vinitšenko!

„Ma pühendan selle auhinna kõikidele ajaloo- ja ühiskonnaõpetuse õpetajatele, kes on ammendamatud humanitaarid, kes annavad edasi mineviku sündmusi ja püüavad neid ka igapäevaste, aktuaalsete teemadega siduda.“ Ja lõpetuseks oli Allal üks oluline soov: „Kõik need lapsed, kes on ajutise kaitse staatuse saanud ja meie koolides õpivad, teie juhendamise all, ja kui teil tundub, et mõistus on otsas ja enam ei oska, võõrkeele tõttu… siis proovige ikka, ärge andke alla! Sest võibolla just need õpilased võtavad selle naeratuse, teie hea sõna endaga elus kaasa, kas siis siia jäädes või veelgi parem kui neil õnnestub sellega oma kodumaale tagasi jõuda. Sest ka mina olen sisserändajate laps ja ometigi õpetan ma ajalugu kõige vanemas eestikeelses gümnaasiumis – Miina Härma Gümnaasiumis“.

Suu tänu Allale, et ta ei pidanud paljuks oma tiitlit meie kõigiga jagada ja andis meile võimaluse olla uhke oma kolleegi üle – ja mis veelgi olulisem – olla uhke oma ameti üle.





Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Lõppes 24. uurimistööde võistlus

Seltsi aastakoosolekul kuulutati välja preemiate laureaadid

Seltsi reisile registreerimine on avatud!