Kutse üldkoosolekule

Seltsi üldkoosolek toimub Tartus Miina Härma Gümnaasiumis 3.märtsil, 11.00- 14.30. 


Palun registreerige end aastakoosolekule ja
töötubadesse SIIN

Registreerida palume kõigil neil, kes Tartusse kohale tulevad.
Õppekava arutelu läbiviimiseks kogume eelnevalt kokku küsimused, mis teil teemaga
seonduvalt tekkinud on. Küsimusi kogume samas vormis registreerimisega. Tähtaeg 23.02

Ühiskonnaõpetuse olümpiaadi lõppvooru korraldamist koordineerib Aive Küng, aive.kung@gmail.com, +372 511 2514. Ühiskonnaõpetuse olümpiaadi individuaalne osa toimub Miina Härma Gümnaasiumis. Võistkondlik osa toimib Tartu Ülikooli raamatukogus.

Hääletamine toimub sel korral elektrooniliselt VOLISe keskkonnas (LINK).
Hääletus on avatud 3.märts - 5.märts 2023. Täpsema juhendi koos hääletuse lingiga saadame seltsi listi vahetult enne hääletamise algust. VOLIS-es hääletamine toimub isikukoodide alusel ning selleks on tarvis keskkonda siseneda kas ID-kaardi, Mobiil-ID või Smart-ID abil. Et meie hääletusel saaksid osaleda ainult seltsi liikmeid, siis on hääletamiseks tarvis teie isikukoode. Kes on liikmekaardi tarbeks oma isikukoodi meiega juba
jaganud, seda uuesti tegema ei pea. Neile, kes ei soovi liikmekaardi tabelisse oma isikukoodi lisada, on võimalik iskukood lisada SIIA . Ootame nende liikmete isikukoode 20.veebruarini. (pärast seda tuleb juba hääletajate info VOLIS-esse sisestada).  Küsimuste korral palun pöörduge kas juhatuse e-maili aadressile: eaysjuhatus@gmail.com või otse Kätlini poole (katlinkuldmaa@gmail.com ). 
 
Üldkoosolekul kuulutame traditsiooniliselt välja seltsi elutööpreemia, noore õpetaja preemia, aga seekord ka tegevõpetaja preemia laureaadid. Kõigil seltsi liikmetel ja piirkondadel on veel aega kuni 26.02 oma kandidaadid välja pakkuda (seltsi juhatuse meiliaadressile eaysjuhatus@gmail.com). Statuudid leiate SIIT.
 
Ootame seltsi liikmeid juhatusse kandideerima! Loodame väga, et meie seltsi liikmete ridades on inimesi, kel on peas keerlemas mõtteid, kuidas võiks seltsi tegemiste juures senisest enam panustada. Ehk on ka üleriigiliselt käivitunud valimismöll visanud ette nii häid kui halbu eeskujusid, kuidas end rajateelelikult välja pakkuda. Oma valmisolekust kandideerida palume anda teada juhatuse meiliaadressile eaysjuhatus@gmail.com või ükskõik, millise juhatuse liikme aadressile. Lisaks on tekkinud väikestviisi tore traditsioon, et kandidaat kirjutab endast tutvustuse ka seltsi listi (koosolekul kohapeal ei ole meil selleks kõigeks piisavalt aega). Mida ootame uuelt juhatuse liikmelt - ennekõike seda, et inimene on valmis koostööks (juhatuse koosolekud toimuvad 1x kuus) ja pakub välja omi mõtteid, millega just tema võiks seltsis tegeleda. Lisaks on meil vabanemas seltsi esindaja koht Koostöökoja juures, mis vajaks samuti täitmist. Tähtaeg 27.02 (kuna siis peame nimed hääletuse tarvis VOLISesse sisestama).

Kohtumiseni
üldkoosolekul!


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Lõppes 24. uurimistööde võistlus

Seltsi aastakoosolekul kuulutati välja preemiate laureaadid

Seltsi reisile registreerimine on avatud!